Betingelser og info vedrørende handel i den fysiske butik

1. Generelle oplysninger
Salling Computer Service ApS
Kirke Allé 102
7800 Skive
Danmark

Telefonnummer: (+45) 97521819
Mailadresse: mail@scservice.dk

CVR-nummer: 41 80 48 58
Branchekode: 47 41 00

Bank
Salling Computer Service har Spar Nord Bank (SWIFT-code: SPNODK22) som hovedbankforbindelse.
Registreringsnummer: 8500
Kontonummer: 2650685744
IBAN-kontonummer: DK5685002650685744

Kredit:
Der ydes ingen kredit til private kunder. Erhvervskunder kun ved forudgående aftale og typisk efter man har handlet nogle gange med os.

Betaling:
Du kan benytte følgende betalingsformer i butikken: kontant, kreditkort (Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron)
Erhvervskunder med kredit kan endvidere betale via FI betaling(netbank) Vi benytte EAN ved handel ved det offentlige.

Betaling af bestillingsvarer / Special bygget PC’er:
Alle varer betales ved bestillingen eller ordreafgivelse.

Reklamation / Garanti:
Salling Computer Service tilbyder en reklamationsret på 2 år i henhold til købeloven.
Det vil sige, at man har ret til at klage over mangler ved varen i to år fra varens levering.
Man kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet.
I det første halve år gælder den såkaldte formodningsregel, som siger, at de fejl og mangler, der viser sig det første halve år, formodes at have været der på købstidspunktet.
Salling Computer Service reparerer eller ombytter derfor varen inden for de første seks måneder.
I de følgende 18 måneder er det køberen, som skal godtgøre, at fejlen var til stede på købstidspunktet. Kan køberen godtgøre dette, vil Salling Computer Service reparere eller ombytte varen.
Reklamationsretten bortfalder ved forkert anvendelse, slitage, uautoriseret reparation eller manglende vedligeholdelse.
Reklamationer vedrørende pakkefejl og mangler ved vare leverancen skal meddeles Salling Computer Service inden 2 måneder efter det tidspunkt, hvor fejlen blev – eller burde være blevet – konstateret.
Vi forbeholder os retten til at udbedre fejl og mangler ved et leveret produkt eller ombytte til et tilsvarende produkt. Der ydes ingen form for erstatning.
Salling Computer Service er uden ansvar for enhver forsinkelse som følge af afhjælpningen eller ombytningen.

OBS!
Batterier er en forbrugsvare og skal anvendes ihh. til normal vejledning, der ydes derfor 6 måneders garanti mod slitage/tæring.
BEMÆRK – at på brugte produkter af enhver art, gives der ingen garanti på batteriet i disse produktet!

BEMÆRK – Demo varer, varer givet væk til f.eks. tombola eller andre “give away” varer er hos os ikke omfattet af garanti og reklamationsretten!

Husk at elektronik er følsomt
Elektroniske apparater er meget følsomme over for påvirkning af fugt, ekstrem varme, slag og stød og forkert elektrisk spænding. Det er f.eks. ikke alle elektroniske apparater, der har godt af at ligge i en meget varm eller en meget kold og fugtig bil. Når et koldt apparat tages ind i varmen dannes der kondens, som kan give fugtskader. Tænd derfor først apparatet når det har samme temperatur som omgivelserne.

Beskyt mod røg, støv og snavs
Fejl ved elektroniske apparater kan f.eks. skyldes husstøv, dyrehår, tobaksrøg, stegeos, eller sod fra stearinlys. Tænk derfor over, hvor du anvender og opbevarer dine apparater. Nogle, men ikke alle apparater kan renses.

Periodiske fejl
Hvis der er tale om en periodisk fejl – altså en fejl, der ikke er der hele tiden, men opstår indimellem det ikke sikkert at vores værksted kan finde den. I disse tilfælde er det ekstra vigtigt, at du grundigt beskriver fejlen og hvornår og i hvilke situationer, den opstår. Før du kontakter os, kan det være en god idé at tjekke, at apparatet er korrekt tilsluttet.

Undersøgelsesgebyr
Hvis det er klart, at du selv er skyld i fejlen, eller viser det sig, at der ingen fejl er, kan vi opkræve et rimeligt gebyr for at undersøge varen. Det er dog en forudsætning, at du personligt har fået oplysning om gebyret og dets størrelse ved indlevering.

Reklamation og varereturnering:
Ved fejl, mangler eller ønsker om returnering af en vare, kan man blot henvende sig i butikken eller rette henvendelse på telefon 40 75 23 21 eller sende en mail til mail@scservice.dk
Ønsker man at returnere et produkt uanset årsag, skal produktet indleveres på Engvej 7 i Skive eller sendes hertil, evt. omkostningerne til returnering afholdelses af dig som kunde. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger varen – eksempelvis fejlbeskrivelse, kopi af faktura, ved returnering – registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, eller evt. kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion:
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker altid ved bankoverførsel og Salling Computer Service har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto hvortil du ønsker refusionen overført til.
Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. mail eller anden traditionel korrespondance mv.

Fortrydelsesret:
Du har normalt INGEN fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven ved handel i en fysisk butik.
Vi tilbyder dog 8 dage fortrydelsesret på alle varer*, hvor emballagen er intakt.
Er emballagen ikke intakt, vil vi fra gang til gang vurdere om vi kan tage varen retur og hvis vi kan tage den retur påregner vi et returgebyr på minimum 10% af varens salgspris til håndtering af sagen.

Vi forbeholder os retten til, at kontrollere varen, inden en evt. tilbagebetaling kan foretages. Det betyder du nødvendigvis ikke får pengene retur med det samme, når du indlevere en vare du ønsker at returnere og vi har opnået enighed om at tage varen retur..

* gælder ikke bestillingsvarer, special bygget PCer, printer hvor toner eller blæk har været monteret, bærbare computere eller tablets.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af eventuelle leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Bemærk, at vi ikke foretager nogen form for kontant udbetaling ved fortrydelse.

Ved henvendelse: Ved enhver form for henvendelse, skal kvitteringen/faktura medbringes.

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE og EAN KUNDER

Der gælder de samme salgsbetingelser som for private, dog med følgende modifikation:

  • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
  • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
  • Salling Computer Service forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt.
  • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
  • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.
  • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.
  • Ved køb på kredit, vil dette være forbundet med et faktureringsgebyr på 25 kr. pr. faktura.
Print Friendly, PDF & Email