Om erhvervsleasing

Ingen leasing til private!

Som iværksætter eller lille virksomhed kan IT delen være en stor post i sin dagligdag og særlig service herpå kan være en mareridt at få fundet ud af.

Nu tilbyder Salling Computer Service leasing af alt IT udstyr du skal bruge i din virksomhed og service hertil. Lige fra computer, printer, router, mus - kort sagt alt...

Leasing til dine behov

  • Leasing af alt indenfor IT - brugt som nyt
  • Vælg selv mærke og model

​Udstyret skal passe til din virksomhed. Sammen finder vi frem til den løsning, der bedst matcher dine behov, når du leaser dit it-udstyr.

Kontakt os for at hører nærmere om dine muligheder eller for at aftale et møde på 97 52 18 19 eller send en mail til mail@scservice.dk

Fordele ved SCS leasing

Leasing af IT-udstyr frigiver kapital

Fordelene ved leasing er man ikke skal ud og finde et beløb til indkøb, men dele det ud over en længere tid således det er nemmere og få råd til en hurtig, god kvalitet og stabil computer eller printer og ikke behøves at gå på kompromis hele tiden.

Optimalt valg af it-udstyr

​Vores branche- og produktkyndigehed deler vi gerne med dig, når der skal nyt IT til.

Når vi rådgiver dig om dine muligheder, tager vi udgangspunkt i, hvad der er mest fordelagtigt for din virksomhed. Og du kan selv vælge mærke og model af dit næste it-udstyr.

Tag os med på råd, når du skal have nyt it-udstyr til din virksomhed.

Du har mulighed for at lease over 2 eller 3 år og ved en 3 års aftale er udstyret dit efter aftalens udløb.

Skat og moms

Fradrag for moms og fradrag af leasingafgiften
Leasingafgiften er en driftsomkostning, som du kan trække fra i dit regnskab, og momsen kan du modregne i dit momsregnskab.

Du har ikke et stort momsudlæg, når du leaser. Med leasing bliver momsen delt op i små bidder, som fordeles ud over hele leasingperioden.