CMS Hjemmesider

Med en CMS-hjemmeside styrer virksomheden selv indholdet på hjemmeside. Det kræver ingen teknisk indsigt at benytte den og den er derfor meget brugervenlig. Man kan også vælge at lade os stå for opdateringer og siderne.

Med en Joomla-hjemmeside får du en meget fleksibel løsning med en kæmpe udvalg af special moduler bl.a. webshop.
Joomla er et meget poplært og udbredt system, som er kendt for en høj grad af brugervenlighed.

Med en WordPress-hjemmeside får du en fleksibel løsning, som er specielt velegnet til mindre webløsninger. WordPress er et meget populært og udbredt, som er kendt for en høj grad af brugervenlighed.

Spar penge… Vi arbejder primær med systemer baseret på Open Source. Dvs der skal ikke betales dyre licenser og afgifter. Du betaler kun for design, opsætning og drift. Dette er med til at gøre denne type CMS meget attraktiv.

SCS tilbyder udarbejdelse af hjemmesider i professionelt webdesign for private, små og mellem store virksomheder i Joomla eller WordPress.
Siderne blive opbygget i tæt samarbejde med kunden og helt efter kundens ønsker om design, indhold osv.
SCS tilbyder også løbende vedligeholdelse af hjemmesider både nye og gamle sider, primær for erhverv men også gerne for private kunder.

Pris: 700,- kr. pr. time ekskl. moms eller på tilbud*, så ring allerede i dag 9752 1819 og bestil en gratis og uforpligtende møde.

* Kun hjemmesider lavet på tilbud vil indeholde det første års udgifter til webadresse, webhotel, evt. email adresser, hvis man ikke allerede har dette.

Print Friendly, PDF & Email