Find dit mærke her:

iPhone
Samsung
Huawei
Sony
One+
Andre

Andre mærker end iPhone serviceres ikke lokalt i øjeblikket, derfor vil der være en ekspeditionstid på ca. 1-2 uger.

Hos Salling Computer Service har vi specialiseret os i reparationer af smartphones og tablets. Vi reparerer stort set alle mærker på markedet og garanterer en hurtig reparationstid på din beskadigede enhed. Indleverer du din iPhone, vil vi ofte være i stand til at udføre reparationen den samme dag, såfremt vi har reservedelene hjemme, alle andre kun få arbejdsdage. Er der tale om reparationer af kortere varighed, såsom et skærmskifte, reparerer vi, mens du venter!

Vi bestræber os på at have reservedele hjemme til et stort antal modeller, men skulle vi mangle en reservedel til netop din smartphone eller tablet, sikrer vores store netværk af leverandører os, at vi kan have delene hjemme fra dag til dag.

Alt dette fixer vi!

Den mest normale reparation er en ødelagt skærm, der skal skiftes og den klarer vi i et snuptag. Listen over mulige skader på din smartphone eller tablet er dog lang. SCS har stor erfaring i reparation af blandt andet alle disse skader:

Udskiftning af frontglas Udskiftning af bagcover
Udskiftning af skærm Udskiftning af vibrator
Udskiftning af batteri Udskiftning af kamera
Udskiftning af Simkort skuffe Udskiftning af on/off knap
Udskiftning af home knap Udskiftning af antenne til wifi
Udskiftning af højtaler Udskiftning af ladestik
Vælg den rigtige reparatør!

Det kan være vanskeligt at vide, hvem man skal bruge som reparatør, når ens smartphone eller tablet går i stykker. Der findes alt for mange eksempler på hjemmegjorte reparationer, som går galt. Enten fordi ens tekniske viden trods alt var for begrænset eller også fordi der er anvendt reservedele af alt for dårlig kvalitet.

Hos Salling Computer Service er du i sikre hænder, når din smartphone eller tablet skal repareres. Vores professionelle værksted har stor erfaring i at levere et kvalitetsprodukt. Oftest leveres din enhed tilbage så god som ny. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og anvender derfor kun reservedele af bedste kvalitet. Hos Salling Computer Service tror vi på at tilfredse kunder kommer tilbage!

Sådan gør du!

Hos Salling Computer Service tror vi mest på den personlige kontakt. Blandt andet derfor kan du ikke bestille en reparation af din smartphone eller tablet her på siden. Det er vigtigt for os at spørge ind til fejlen på din enhed, så vi kan sikre os, at problemet løses mest optimalt. Det opnår vi bedst ved at have talt med dig, inden vi går i gang med selve reparationen.

 

Du er altid velkommen til at ringe til os med din forespørgsel først. Så tager vi en snak om skaden og i langt de fleste tilfælde er vi i stand til at give dig en pris med det samme. Salling Computer Service reparerer ikke på noget, der ikke er i stykker, så viser det sig, at der blot er tale om en systemmæssig “fejl 40”, får du kyndig vejledning i at komme videre.

Bedst er det selvfølgelig, at du kigger ned til os i butikken. Bor du for langt væk, er du altid velkommen til at sende din enhed til os, men husk lige at ringe i forvejen.

Det klarer du på telefon 40 75 23 21.

Print Friendly, PDF & Email